Uw Timmerman & klusbedrijf uit Emmen 

Kwaliteit is vakmanschap maal enthousiasmeCalamiteiten service


Inbraakschade meteen herstellen

Is er bij u ingebroken en is uw huis beschadigd? Laat de inbraakschade dan zo snel mogelijk herstellen door onze vakkundige medewerkers. Ongewenste gasten forceren een raam of deur waardoor uw huis niet meer beveiligd is, onze taak is u te ontzorgen en u met met een gerust hart kunnen laten slapen of te gaan werken.

Wij staan 24 uur per dag paraat, Wij zullen eerst een (aantal) noodvoorzieningen treffen en u geven u de mogelijkheid het schadeherstel de eerstvolgende werkdag uit te laten voeren zodat u weer snel veilig en onbezorgd kunt wonen. 

Na de noodvoorzieningen te hebben aangebracht kunt u ons  vragen een prijsopgave te maken voor het definitieve herstel. Wij voeren de herstelwerkzaamheden uit in eigen beheer en geven prioriteit aan herstellen van schade welke veilig en onbezorgd wonen ondermijnen.  

Onze service geld alleen in de provincies Drenthe en (zuid) Groningen, u mag van ons verwachten binnen 1 uur op lokatie te zijn.


Stormschade herstel

In Nederland komt schade door storm en hevige windvlagen nogal eens voor. Stormschade aan daken, carport, ramen en andere onderdelen van uw woning zorgen veelal voor lekkages. Het is dan ook van groot belang schade beperkende maatregelen te treffen en de stormschade snel en vakkundig te herstellen.

Storm en windstoten zorgen vaak voor stormschade aan panden en woningen. Een plat dak kan door stormschade volledig opwaaien en naast lekkage ook een gevaar vormen voor omwonenden. 

Schade aan dakconstructie,  dakbedekking, goten, dakramen of lichtkoepels veroorzaakt vaak meer schade die door snel ingrijpen voorkomen kan worden. 

Is er éénmaal stormschade is wordt het gevaar op wegwaaien van losse delen vergroot en ontstaat er een noodsituatie die vraagt om een snelle en vakkundige aanpak. 

Om incidenten en verdere waterschade of stormschade te voorkomen of te beperken is het altijd zaak direct actie te ondernemen.

Wij staan paraat bij storm en hevige regenval. U kunt ons bereiken op 06-21 21 05 24

Deze schade beperkende maatregelen zullen over het algemeen vergoed worden door uw verzekering.


Hulp buiten kantooruren

Ondervind u ongemakken in het weekend of buiten de reguliere werktijden en waarvan u zelf vindt dat oplossen hiervan niet kan wachten? Neem dan gerust contact met ons op, wij streven er naar om binnen ons werkgebied (Drenthe, Groningen) binnen een uur ter plaatse te zijn. bel: 06-21 21 05 24
Kaart
Opbellen
E-mail
Info