Uw Timmerman & klusbedrijf uit Emmen 

Kwaliteit is vakmanschap maal enthousiasmeErvaren Timmerman gezocht?

Voor nieuwbouw, verbouw en renovaties is het aan te raden voor een ervaren timmerman te kiezen. Wij hebben dan ook jarenlange ervaring op het gebied van timmerwerken in de ruimste zin van het woord. Wij dragen de zorg dat al uw timmerwerken tot in het detail uitgewerkt en gerealiseerd worden, wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Wat wij bieden is professionaliteit, kwaliteit en ruime garantievoorwaarden, wij werken uitsluitend met kwaliteit materialen en vaste leveranciers waarbij prijs en kwaliteitverhouding in balans ligt. Timmerman, uitbouw serre

Daarnaast zullen wij u zoveel als wenselijk betrekken bij de uit te voeren werkzaamheden, voorzien van advies en tips. Wij streven naar een hoge klanttevredenheid, doormiddel van snelle afhandeling en het bieden van hoge kwaliteit met de minst mogelijke ongemak voor u als klant . Onze werkwijze heeft ertoe geleid een vast klantenbestand op te bouwen welke we hopen verder uit te kunnen breiden. Mocht uw interesse gewekt zijn kunt u contact met ons opnemen en wij komen geheel vrijblijvend kennis maken of u voorzien van een kosten raming. 


Renovatie

Wij als Timmermannen zijn niet alleen geschikt voor het uitvoeren van nieuw timmerwerk, maar hebben ook ruime ervaring in het renoveren van diverse objecten. 

Onder renoveren verstaan wij het herstellen of (gedeeltelijk) vernieuwen van een bestaand deel of pand met als doel het in de oude staat herstellen waarbij wordt voldaan aan de huidige (woon) eisen.


Renoveren van elementen 

•    Keukenrenovatie waarbij het werkblad, deurtjes vervangen kunnen worden en eventueel een wijziging van de opstelling plaats kan vinden.

•   Renovatie van deuren en/ of kozijnen door middel van deel-reparaties, opnieuw afhangen en vervanging van hang en sluitwerk.

•  Traprenovatie d.m.v. het aanbrengen van bekleding naar keuze en het verhogen van de valveiligheid. Ook kunt u kiezen voor wijziging van trapleuningen en traphekjes, voor de laatste kunt u ook kiezen voor maatwerk door uw eigen idee uit te laten voeren. De trap staat meestal in de hal welke de entree van de woning is, deze hal is de eerste indruk welke men van een woning krijgt en de eerste indruk krijg je maar één keer.

Houtconstructies

Door onze werkzaamheden als timmerman bij grote aannemers hebben wij ruime ervaring met diverse soorten van houtconstructies en constructies van hout.

Of het nu gaat om kapconstructies, HSB of carport, wij leveren monteren. Van funderen tot aftimmeren alles uitgevoerd door dezelfde vakman, uw voordeel hiervan is; geen wisselende ploegen, één aanspreekpunt, grotere flexibiliteit.

Wij gebruiken veelal vuren constructiehout uit Noord Europa (Noorwegen, Zweden en Finland) Hier groeien bomen langzaam en ontwikkelen fijne jaarringen, hierdoor is het hout voorzien van een sterke en gelijkmatige structuur welke makkelijk te bewerken is.

Het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor exotisch constructiehout, natuurlijk voorzien van het FSC Keurmerk.

Bent u benieuwd naar onze constructiewerken, of heeft u vragen over de kosten die dit met zich meebrengt? Vul het contactformulier in.  

 

 

Vloeren leggen

Het leggen van een vloer is op zich geen ingewikkelde klus maar wel één waar u tegenop kunt zien. Daar wij al menig vloer voorzien hebben van diverse soorten afwerking kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Vraag naar de mogelijkheden.

 

Constructies van hout

U kunt bij ons terecht voor al u houtconstructies, denk hierbij aan 

  • dakconstructies
  • Dragende gevel constructies
  • Prefab gevel-elementen
  • Carport, serre, veranda

Kozijnen

Toe aan nieuwe kozijnen en wit u de uitstraling van hout behouden, wij produceren uw raam en deurkozijnen in eigen timmerwerkplaats volgens uw wensen. Uiteraard kunnen wij ook de plaatsing voor u verzorgen.

Vraag naar de mogelijkheden.
Kaart
Opbellen
E-mail
Info