Uw Timmerman & klusbedrijf uit Emmen 

Kwaliteit is vakmanschap maal enthousiasme
Woning verbouwen

Waarschijnlijk bent u op deze pagina huis verbouwen terecht gekomen in uw vooronderzoek van uw verbouw-plannen.

Een huis verbouwen is een klus die zich meestal inpandig afspeelt in wat oudere bestaande woningen welke niet meer aan de huidige wooneisen voldoen. Een verbouwing heeft als doel het verbeteren van de veiligheid, woongenot en energie verbruik. timmerman, klusbedrijf


De kosten van een verbouwing hangen af van vele factoren waarvan u de meeste zelf wel kunt opnoemen, de onzekere factor is in onze ogen belangrijker. Dit zijn de kosten die gemaakt moeten worden wanneer er onverwachte gebreken aan het licht komen welke niet gecalculeerd zijn, maar we maken ook vaak mee dat er tijdens de verbouwperiode wijzigingen aangebracht worden in het orginele plan. klusbedrijf

Deze onverwachte kosten kunnen gereduceerd worden door goed vooronderzoek uit te laten voeren, hiermee kunnen wij u uiteraard mee van dienst kunnen zijn. U kunt er ook voor kiezen een extern persoon in te schakelen. Het is aan te raden hiervoor een klein budget te reserveren dan later onverwachte kosten te moeten maken.uitbouw aan een huis

Extra service

Als extra service kunnen wij in het voortraject van uw verbouwing uw plannen visueel maken doormiddel van een 3D tekening welke al dan niet ingevuld kan worden met meubilair.

Hoe wij kosteneffectief werken? 

  • Zoals eerder aangegeven zullen wij u vragen of wij een uitgebreid vooronderzoek mogen doen waarbij vrije toegang wenselijk is.
  • Wij zullen vooraf een aantal gesprekken met u voeren en zullen vragen u uw wensen op papier te zetten. 
  • Het verdiend de voorkeur een budget vast te stellen per onderdeel en deze wekelijks te updaten. 
  • Er zal samen met u een planning gemaakt worden welke opgedeeld wordt in targets, het is makkelijker een target te halen dan op een einddatum richten. 
  • Wij voeren nagenoeg alle werkzaamheden zelf uit zodat we niet afhankelijk zijn van de planning van externe bedrijven 
  • Wij hebben vaste leveranciers welke geselecteerd zijn op prijs/ kwaliteit

 

Offerte voor woning verbouwen

Om de kosten van de verbouw van een woning te weten te komen kunt u een offerte aanvragen. Als u duidelijk uw beoogde eindresultaat omschrijft met daarbij de huidige staat, al dan niet ondersteund met een foto's , kunnen wij de kosten bij benadering berekenen. 

Als u een budget in uw hoofd heeft bent u natuurlijk vrij om dit erbij te noteren. Op deze manier kunnen we een berekening toepassen en oplossingen aandragen die helpen binnen u budget te blijven.

Wij zullen binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte toezenden. Mocht u deze prijs interessant vinden kunt u ons uitnodigen op locatie om een definitieve offerte op te maken. Op deze manier weet u exact wat de prijs voor de verbouw van uw woning zal zijn.

Kaart
Opbellen
E-mail
Info