Uw Timmerman & klusbedrijf uit Emmen 

Kwaliteit is vakmanschap maal enthousiasme
Gevelsystemen en montage

Ened services Emmen vindt zijn oorsprong uit de montage van gevel en plafond systemen en is in de eerste plaatst een montage-bedrijf. Echter voor woningbouw en de renovatiemarkt kunnen wij u het totaalpakket aanbieden. Wij beschikken over ruime ervaring met de meest uiteenlopende materialen en montagewijze.

Waneer zoekende bent naar onderhoud vrije (arme) gevel pf boeidelen kunnen wij u niet alleen adviseren maar ook de montage voor u verzorgen. Trespa Keralit, kunststof boeidelen Emmen


Eternit gevel materialen, Equitone, Cedral, operal

Equitone, sidings, Tectiva,Natura Natura Pro Pictura
Textura

Trespa Meteon producten en montage

Trespa Meteon

 

Keralit gevel- en dakrandpanelen

 

 

ROCKPANEL Colours , ROCKPANEL Woods,ROCKPANEL Lines , ROCKPANEL Metallics , ROCKPANEL Natural , ROCKPANEL Chameleon , ROCKPANEL Brilliant

 Wij beschikken over ruime ervaring met de diverse montagewijze o.a. schroeven, lijmen en clipsystemen. 

Voor de producten van Eternit® zijn we een door Eternit® erkent montage team. Dit houdt in dat ons werk geinspecteerd en beoordeeld is, door deze erkenning geeft Eternit® de voorkeur aan ons als montage team.

Voor de meeste producten hebben wij een samenwerking met 1 van de grootste zagerij van Nederland, dit houdt in dat wij een project als bouwpakket aan kunnen leveren. Dit geeft een efficiënte manier van monteren en verminderd de hoeveelheid afval. Door gefaseerde aanvoer is de hoeveelheid ruimte die wordt ingenomen beperkt tot het minimum, ook diefstal en schade aan opgeslagen materialen wordt hiermee beperkt.

Wij kunnen u een totaalpakket aanbieden waarin wij ook zorg dragen voor de gehele achter-constructie inclusief het pakket aan isolatie, zowel levering als montage

Ened services heeft jarenlange ervaring en deskundigheid in de utiliteitsbouw, woningbouw en de renovatiemarkt. Wij kunnen het totale gevelbekledings-traject aanbieden en in eigen beheer uitvoeren, maar natuurlijk kunnen wij u ook ondersteunen in uw eigen project, eventueel met levering van materiaal en applicaties.

Door jarenlange ervaring heeft u de garantie van kwaliteit en juistheid van montage. Informeer vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen.

 

In het submenu projecten vindt u een aantal uitgevoerde werken, echter dit is maar een hele kleine greep uit het totaal uitvoerde projecten.Het verlijmen van geveldelen

Het verlijmen van gevelbeplating aan houten of een metalen raamwerk geeft een mooi esthetisch uiterlijk aan het gebouw. Er zijn geen schroeven en dopjes zichtbaar die de wijze van bevestiging verraden.

Bij het verlijmen van gevelbeplating is enige expertise nodig en dienen voorgeschreven voorbereidingen en applicatie middellen toegepast te worden.

Alleen bij de juiste verwerking is de fabrieksgarantie 10 jaar op het product.
Kaart
Opbellen
E-mail
Info