Uw Timmerman & klusbedrijf uit Emmen 

Kwaliteit is vakmanschap maal enthousiasme 

 

 

 

Nieuws & ontwikkelingen

 

 

 

 

Nieuwe bedrijfswagen

 

 

 

Sinds kort zijn we in het bezit van wederom een zeer herkenbare bedrijfswagen.

Deze is nu nog vollediger ingericht om uw bij te staan met de meest uiteenlopende opdrachten.

 Recent Project

Isoleren pannendak/Dakkapel/Aanbouw te Dalen.

Voor een particuliere opdrachtgever zijn we op dit moment werkzaam aan een grondige renovatie van een vrijstaande woning.

Het doel van deze renovatie is de woning duurzaam maken en levensloop bestendig.

Bekijk hier de voortgang 

Ened services Emmen 20 jaar

2018 is het jaar waarin wij 20 jaar bestaan, Ened services is haar activteiten 20 jaar geleden begonnen met een zeer groot project op het Emtec terrein in Emmen.

Na ongeveer 12 jaar op bouwplaatsen van de grote aannemers diverse werkzaamheden uitgevoerd te hebben zijn we overgestapt naar de particuliere sector.

Nog steeds voeren we werken uit voor aannemers maar de focus ligt bij timmerwerk in de regio Emmen voor de particulier.  3D Impressie

Aanbouw, verbouw, renovatie of timmerwerk? U heeft waarschijnlijk al een tijdje plannen voor een aanbouw, verbouw of renovatie, maar kunt zich geen beeld vormen hoe uw aanbouw of verbouwing er uiteindelijk uit komt te zien. Vanaf heden bieden u als aanvulling op de bij ons aangevraagde offerte de mogelijkheid u project om te laten zetten in 3D. Op deze manier heeft u een beeld bij het te realiseren project, eventueel is deze 3D tekening in te vullen met meubulair. Deze service wordt aangeboden bij het maken van een begroting en zit bij de service inbegrepen.Vraag naar de mogelijkheden voor uw project.

Nieuw in ons assortiment

Sinds kort zijn we in het bezit van een unieke steen en beton kettingzaag, hiermee wordt het creeren van sparingen voor deuren en ramen vergemakkelijkt.

Met de technologie van watergekoeld kettingzagen met diamant gaat een nieuwe wereld open. 
De voordelen ten opzichte van werken met conventionele zaagmachines en gereedschappen zijn legio:

- dieper en sneller zagen (tot en met 600mm diepte)
- schoner, strakker en preciezer zagen met rechte hoeken
- werken in zeer nauwe ruimtes
- maken van zeer kleine openingen 
- mogelijkheid om vanuit één kant volledig door te zagen
- lichtgewicht, verplaatsbaar en geen voorbereiding nodig 
- absoluut geen "terugslag" door schurende werkwijze segmenten


Erkent montage bedrijf

Vanaf heden zijn wij door Eternit erkent als montagebedrijf voor zowel particulieren, woningbouw en utiliteitsbouw. Dit houdt in dat wij voldoen aan de eisen welke Eternit voorschrijft. Eternit is de vooraanstaande speler in oplossingen voor daken, gevels en wanden en hebben ze een ruim assortiment in de afwerking van deze. Informeer eens naar het voor u interessante product en wij komen graag eens langs met staaltjes, ook kunt u een kijkje nemen op de website van Eternit


U vindt ons op Facebook

Sinds kort zijn we ook te vinden op Facebook. Deze pagina geeft een beeld van de dagelijkse bezigheden.Ook is het voor u mogelijk om vragen te stellen en/of opmerkingen te plaatsten. Wanneer u deze pagina bezoekt doet u een ons een groot plezier om deze te`liken`

 

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info