Uw Timmerman & klusbedrijf uit Emmen 

Kwaliteit is vakmanschap maal enthousiasme
Woning renovatie


Het verschil tussen renoveren en verbouwen is dat bij renovatie de originele kenmerken van een pand behouden blijft maar uiteindelijk wel voldoet aan de huidige woonnormen , bij verbouwen gaan deze originele kenmerken vaak verloren.

Staat u voor de keuze verbouwen of renoveren en voldoet uw woning niet aan uw wooneisen en is uw woning toe aan onderhoud of uitbreiding?  Dan heeft u de keus dit zelf te doen maar zeker bij renovatie is het inschakelen van een timmerman of bouwbedrijf een verstandige zet, bij renovatie de kennis nodig van ouder technieken en werkwijzen, uiteraard is deze kennis bij ons aanwezig. 

Wij kunnen u in samenspraak en op basis van kennis en ervaring adviseren omtrent de beste keuze voor uw woning situatie. Wij beschikken over de kennis en capaciteiten om het renoveren van uw woning naar behoren uit te voeren door 17,5 ervaring in het onderhouden, verbouwen en renoveren van woonhuizen en bedrijfspanden.

Rekening houdend met uw wensen en eisen omtrent de renovatie van uw woning stemmen wij het resultaat af op de bestaande stijl van de woning. Met name bij het verbouwen en renoveren van een ouder huis zien wij erop toe dat de 'authentieke' elementen worden behouden of in de juiste staat worden hersteld.

Als ervaren timmerman realiseren wij ons maar al te goed dat het verbouwen van een huis niet alleen budgettaire consequenties heeft maar ook een tijdelijke aanslag op uw woongenot, samen met u zullen wij zoeken naar een oplossing dit ongemak zoveel mogelijk te beperken.

Maatregelen die wij kunnen treffen zijn.  

·      Een duidelijke planning  

·      Het stellen van targets  

·      Het afschermen van een leefruimte  

·      Voorzieningen plaatsen in afgeschermde leefruimte  

·      Gefaseerde uitvoering.    

Wij zijn ons bewust van het feit dat we werkzaam zijn in uw leefomgeving en het is er ons alles aan gelegen de werkzaamheden op een efficiënte doelmatig uit te voeren met als doel een voor u zo’n prettig mogelijke leef omgeving te behouden.


Kosten renovatie

 

 Wat wij bieden

Om uw een kosten raming te te kunnen geven kunt u ons een bericht sturen waarin

  •  u aangeeft welk eindresultaat u verwacht.
  • Omschrijving van de huidige situatie
  • Eventueel aangevuld met foto"s

U ontvangt van ons een kostenraming waarop u kunt besluiten ons uit te nodigen om een offerte op te maken

  • Eerlijke prijs
  • Transparanie
  • Vakkennis
  • Kwaliteit
  • Efficiëntie
  • Flexibiliteit
  • Garantie

Renoveren van woning, Woning laten renoveren Emmen, Renovatie kosten, Emmen, Renoveren huis Emmen,  
Kaart
Opbellen
E-mail
Info