Uw Timmerman & klusbedrijf uit Emmen 

Kwaliteit is vakmanschap maal enthousiasmeDeuren laten plaatsen

Deuren laten plaatsen ? Hierbij is het aan te raden een ervaren timmerman in te schakelen. 

Voor het secuur inmeten, passen en afhangen hebben wij speciale gereedschappen in ons assortiment, hierdoor bent u verzekerd van een goed passende deur welke tocht-vrij is.

Wij kunnen een door uzelf aangeschafte deuren passen en afhangen. Mocht u nog geen deur hebben aangeschaft, kunt u uit door ons aangeleverde documentatie een deur uitzoeken welke wij voor u bestellen en leveren.

Uiteraard is het mogelijk dat u zelf bij een leverancier een deur uitzoekt welke wij voor u plaatsten, mocht de door u gekozen of gewenste deur niet leverbaar zijn in de maten van het kozijn kunnen wij de deur voor u pas maken, zowel groter als kleiner.

Ook voor het leveren van hang en sluitwerk desgewenst met een valdorpel verzorgen we graag voor u.

Mocht uw bestaande deur nog te repareren zijn d.m.v. deelreparatie met hout, zullen wij u daarover zeker informeren, deze werkzaamheden voeren wij dan graag voor u uit.

Bestaat de deur die u voor ogen heeft niet meer, of is deze niet meer leverbaar bieden wij de mogelijkheid deze voor u maken.

Ook voor binnendeuren stomp of opdek kunt u bij ons terecht.

Trefwoorden Deuren laten plaatsen, deuren afhangen, Emmen, Nieuwe buitendeur Emmen, Binnendeur, Buitendeur, Deurenplaatser Emmen, Hardhouten buitendeur, Opdekdeur, Monteren, Deurkozijnen

Naast houten binnen- en buitendeuren, leveren wij tevens deurkozijnen van hout in elk gewenst model en maat. Een deurkozijn heeft feitelijk gezien weinig invloed op de sfeer binnenshuis, maar is wel van belang voor de ophanging van de deur.  Wij bieden zowel simpele deurkozijnen als versierde varianten, gebeitst, gelakt of onbewerkt. 

Vrijblijvende offerte

  • Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren of buitendeur voor uw woning? 
  • Heeft u vragen over het plaatsen van extra veilig deurbeslag? 
  • Heeft u behoefte aan een prijsoverzicht voor het maken van buitendeuren of een deurkozijn op maat? 

Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij beantwoorden uw hulpvraag snel en vakkundig, of sturen u desgewenst een geheel vrijblijvende offerte toe. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Kaart
Opbellen
E-mail
Info