Uw Timmerman & klusbedrijf uit Emmen 

Kwaliteit is vakmanschap maal enthousiasmeKozijnen van hout.

Wanneer uw kozijnen aan vervanging toe zijn komt u terecht in een woud van aanbieders en keuzen in materiaal. Veelal wordt er aangestuurd op kunststof daar dit onderhoudsvrij zou zijn, echter is dit een misvatting, kunststof kozijnen zijn zelden onderhoudsvrij. Daar het aantal aanbieders van kunststof kozijnen dusdanig groot is, zijn deze kozijnen tegenwoordig voordeliger dan kozijnen van hout. Door de vele aanbieders is er ook een grote verscheidenheid in kwaliteit. Kiest u voor kunststof kozijnen in het lagere prijs segment doen deze al snel plastic-achtig aan en hebben niet de gewenste isolatiewaarden. Kozijnen Glas Emmen

Wij zijn van mening dat er nog geen product op de markt is die welke de uitstraling van houten kozijnen benaderd. 

Kozijnen bepalen voor een groot deel het aanzicht van uw woning of object, het is dan ook aan te raden kozijnen te kiezen die bij de bouwstijl passen.

Een veel gehoorde opmerking is dat hout veel onderhoud nodig heeft, echter recente ontwikkelingen in de verfindustrie hebben een heel aantal verven en lakken opgeleverd welke het onderhoud interval fors verlagen. 

Wij bieden alleen buitenkozijnen aan vervaardigd van duurzaam merantihout welke op de juiste manier gemonteerd en behandeld jarenlang mee gaan. Onze kozijnen worden gegrond geleverd inclusief waterslagen en indien gewenst in de kleur naar keuze geschilderd.

Kozijn reparatie

Het komt regelmatig voor dat wij gevraagd worden om bestaande kozijnen te vervangen terwijl volstaan kan worden met deelreparaties. 

Deelreparatie kan uitgevoerd worden op delen waarvan het slechtste stuk +/- 10 cm uit een verbinding zit, is dit minder dan is het raadzaam het kozijn te vervangen. Deelreparaties voeren wij uit door het verwijderen van het aangetaste deel en deze middels het juiste houtsoort te repareren.kozijnen emmen


Vaak komen wij reparaties tegen welke zijn uitgevoerd met vulmiddelen, deze vulmiddelen zetten bij temperatuurwisselingen anders uit dan het hout, hierdoor ontstaat scheurvorming waardoor water op het raakvlak komt. De praktijk wijst uit dat na 3 jaar alsnog het kozijn vervangen dient te worden.

Kaart
Opbellen
E-mail
Info