Uw Timmerman & klusbedrijf uit Emmen 

Kwaliteit is vakmanschap maal enthousiasmeWaarom kiezen voor Ened services

 
In het grote aanbod van timmerlieden en klusbedrijven is het vaak lastig kiezen, over het algemeen kiest men een klusbedrijf of timmerman op basis  van naamsbekendheid, prijs of kiest men een vakman binnen eigen kringen.
 
Er zijn praktische voorbeelden van klusbedrijven welke een ruim budget besteden aan het vergroten van hun naam-bekendheid maar toch niet de gewenste kwaliteit kunnen leveren.
 
Bij het kiezen van een klusbedrijf of timmerman kan een lage prijs de doorslaggevende factor zijn, echter hierbij kan het voorkomen dat men toch onverwachte kostenposten voorgeschoteld krijgt, daarnaast is het nog de vraag of het klusbedrijf of timmerman een dusdanig lange levensadem heeft om zorg te dragen voor een juiste afhandeling van eventuele garantie-gevallen in de toekomst. Met ons heeft u de zekerheid dat uw aanbouw, verbouw, renovatie, serre, veranda of timmerwerk tegen een eerlijke prijs met goede materialen uitgevoerd wordt.
 

Regionaal

Wanneer men in het traject stapt van verbouwen en renoveren of wat timmerwerk en klussen uit wil laten voeren is de eerste stap online gaan zoeken op geschikte bedrijven. Er zijn nogal wat websites van klusbedrijven die de illusie wekken in Emmen gevestigd te zijn, echter dit zijn bedrijven die handiger zijn met ICT dan met een hamer. Deze bedrijven verzamelen alleen opdrachten om deze vervolgens uit te besteden aan de goedkoopste bieder. Een vakman uit de regio is gebaat bij een goede naam en zal alles in het werk stellen deze te behouden.

Ervaring

Ened-services Emmen timmert al 17,5 jaar aan de weg in de bouwsector en heeft op bouwplaatsen van de grote en kleinere aannemers zijn diensten verricht, kortom genoeg kennis en ervaring in huis om u kwaliteit te kunnen bieden.

Kleinschalig

Ened-services Emmen is een dusdanig kleinschalig timmer en klusbedrijf zonder hoge overhead en promotionele kosten, deze worden dus niet doorberekend naar de klant. Deze kleinschaligheid houdt ook in dat u altijd met dezelfde personen te maken heeft en dat 1 persoon meerdere taken heeft waardoor besluiten niet over meerdere schijven hoeven te gaan
Ook zijn we niet aangesloten bij een franchisegever welke een kosten-verhogende schakel is, de franchisenemer heeft een vangnet, Ened-services Emmen neemt deze verantwoording zelf op zich. In een ander geval, wanneer bijv. de oplever-datum naar voren geschoven moet worden hebben wij een vast team van timmermannen waaruit we kunnen putten zodat de opleverdatum gehaald kan worden.

Prijs en kwaliteit zijn in balans

Ened-services Emmen heeft zijn vaste inkoop-kanalen welke geselecteerd zijn op prijs/kwaliteit, door deze vaste relaties kunnen wij scherp inkopen wat uiteraard ten goede komt van de opdrachtgever. Onze hardware sortering ( gereedschappen e.d.) is dusdanig breed en diep dat we veel werkzaamheden zelf kunnen uitvoeren zonder externe bedrijven in te huren.

Bij ons staat kwaliteit voorop, immers wij zijn diegene die garantie geven en zijn gebaat bij goed werk met goede materialen.
 
Kortom genoeg redenen om ons uit te nodigen ter kennismaking
Kaart
Opbellen
E-mail
Info